måndag 16 maj 2011

Macau dag 2 - del 2



Sedan tog vi en promenad ner till något som hette ”fisherman´s warf”. Där var en byggnad som liknade en stor vulkan bland annat. Där hittade vi liknande fiskar som vi tidigare sett och matat på Baomo Garden, dock inte lika stora.





Vi hittade även en spelhåla, inne i vulkanen, där vi provade på att spela lite. Jag lyckades trycka in en ”frys-klips” i en av automaterna när vi inte fick igång den och jag ville ha tillbaka myntet som satt fast. Men varken pappa eller jag lyckades få loss den turkosa frys-klipsen så den fick snällt sitta kvar. Pinsamt. Däremot fick vi tillbaka myntet… J







På baksidan fanns det en restaurang där vi beställde dricka, glass och ”ice-slush”. Precis bortanför restaurangen fanns där en helikopter-platta. Vi fick se en hel del helikoptrar lyfta och landa och troligtvis fanns det även en flygplats i närheten för där gick många flygplan också som såg ut att vara på väg till landning. En hel del båtar såg vi också. Säkert på väg mot HongKong.









Vi fortsatte våran promenad och hittade en häftig fontän och Hugo träffade en söt pingvin.



1 kommentar:

  1. Så mycket fint ni hinner se, blir allt lite avundsjuk men glädjs åt att du ska jobba hos oss till hösten och då får du berätta en massa om era upplevelser.
    Kram Inga

    SvaraRadera