lördag 14 maj 2011

Plätta, cola, en massa bus och utflykt till Sam's Club

Om det är någon som vet hur man gör för att vända bilderna rätt så skriv en kommentar!!! Så frustrerande när det inte vill fungera.

På tisdagen var det dags för vardagen igen så Fidde åkte till jobbet 7.15. Resten av oss hade inga större planer utan njöt bara av varandras sällskap. Det blev plätta till lunch, vilket båda barnen älskar!




Efter middagen blev det lite mys i soffan med morfar som köpt Coca-cola till Eriks stora lycka! Lillebror får snällt titta på. Man får vara glad så länge han inte förstår vilka godsaker storebror får...




Lekplatsen var ju tvunget att få ett dagligt besök, där lekte vi stora som små, men morfar satt mest och päste i skuggan. Han sa att det var alldeles för varmt för en 60 åring och inte fläktade det någonting heller... Vänta bara så får du se när du också är 60... Ja den som lever får se! :-) Barnen bryr sig i alla fall inte om värmen utan busar runt som galningar. De gungar, balanserar, åker kana, klättrar och leker i sanden.














Vi hann även med en utflykt till Sam's Club för att fylla på våra förråd lite grann. Där fanns den stora krokodilen att beskåda och annat smått och gott. Man kan bland annat köpa sig en kyckling och sköldpadda inplastade med tillbehör.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar